Ökrös Produkció
Operett színpad

Rólam írták

Társulat  Készül a Chicagói hercegnő

 A halhatatlan komponista 1928-ban  Bécsben majd Budapesten  bemutatott  operettje méltatlanul  elfeledett darabja Kálmán Imre  gazdag életművének, jóllehet aktualitása aligha vitatható. A chicagói hercegnő című nagyoperett próbáitól hangos már a Budapesti Operettszínház házi színpada. Bemutató április 22-én és 23-án, együttműködésben a Budapesti Tavaszi Fesztivállal.
Tovább...


Operettgála  Operettgála másképp

 Sehol a világon nincs még egy olyan  szenvedélyes zenés-táncos műfaj,  mint a magyar operett. A Budapesti  Operettszínház története során  mindig is a klasszikus operett  hagyományainak ápolása és  megújítása volt a legfontosabb cél, és  a fővárosi teátrum társulata minden  évben számtalan belföldi és külföldi  vendégjáték során varázsolja el a  közönséget sodró lendületű  előadásaival. Az Operettszínház  sztárjai ezúttal Kaposvárra  látogatnak, hogy egy igazán színes a  zenei stílusok között kalandozó operett válogatással örvendeztessék meg a Csiky Gergely Színház nézőit. Az első részben – mely a Húzzad csak kivilágos virradatig! címet viseli, Ökrös Tibor és Zenekara húzza a talpalávalót, a Swingoperett című második rész zenei aláfestéséről pedig Bársony Bálint és Zenekara gondoskodik.
Tovább...  

Operettgála  Operettgála

 A századforduló Magyarországán az  operett műfaja óriási népszerűségre  tett szert. Kálmán Imre, Lehár  Ferenc, Ábrahám Pál, Szirmai Albert  és Huszka Jenő nevét hamar felkapta  a világhír, népszerűségük szinte  napjainkig töretlen. Gálaestünkön örökzöld slágereikből hallhatnak válogatást, cigányzenekari kísérettel. ​ Közreműködnek a Budapesti Operettszínház művészei: Bordás Barbara, Kalocsai Zsuzsa, Kardffy Aisha, Dolhai Attila és Kerényi Miklós Máté A zenekar prímása Ökrös Tibor, Magyar Ezüst és Arany Érdemkereszttel kitüntetett előadóművész.
Tovább...

Társulat Magyarországot is szeretik a Croisi  Europe utasai! Méltón képviseltük  hazánkat!
 
 “Több napig tartó hatalmas  rendezvénnyel és nyílt nappal  ünnepelte  40. születésnapját a  Croisieurope francia folyami hajós társaság március 18. és 20. között a cég strasbourgi folyami kikötőjében.Az évforduló alkalmából minden olyan országot meghívtak, ahova eljutnak hajóik. Magyarország a Duna sátorban kapott helyet.
Tovább...

Ökrös  A betegek komfortérzetéért báloztak

 
A bálon elsőként Ökrös Tibor és  zenekara muzsikált, majd a Group  ’n’Swing csalogatta táncparkettre a  közönséget. A tombolasorsolást  követően Polyák Lilla lépett fel, majd  a Special Request Tánczenekar volt a hangulatfelelős.
Tovább...


Új zenei vállalkozás, "Acid cigányzene" is felhangzik majd Ökrös Tibor és zenekara közreműködésével.
Tovább...

Ökrös Tibor prímás úgy gondolja, igény ugyan lenne a minőségi cigányzenére, csak pénz nincs rá: sok vendéglátóhely nem engedheti meg magának, hogy megfizesse a muzsikusokat.
Tovább...