Ökrös Produkció
Operett színpad

Énekes előadóművészek

Magyarnóta énekesek:

 Hatvani Kiss Gyöngyi

 Hatvani Kiss Gyöngyi Magyarnóta énekes.  
 1984.-ben a Magyar Rádió    és a Magyar  Televízió „Nyílik a rózsa”címmel      megrendezett nagyszabású magyarnóta-énekesi  verseny női győztese lett, melynek               eredményeképpen országosan ismert énekesnő    lett. 1984 évtől kezdődően a rádió és televízió  szerkesztett műsoraiban, az ország szinte  valamennyi művelődési házában és a  magyarnóta  nagy színpadain rendszeresen  szerepelt. 1991.-ben első önálló nagylemeze „Gyöngyi” címmel jelent meg a Hungaroton gondozásában. Ezt követően az ”Édesanyám, lelkem, bekopogok nálad” és az ”Elküldöm a levelemet” című CD-i szintén a Hungaroton kiadásában jelentek meg. 2000.-ben pedig megjelent a „Budapesti Esték” című örökzöld melódiákat (20-as, 30-as, 40-es évek) tartalmazó dupla albuma. Elismerései:
-1994. Duna TV Különdíj
-2004. Cselényi-Díj aranygyűrű


Bokor János 
 Bokor János Magyarnóta énekes.
 Számos zenei elismerés büszke tulajdonosa:  Jákó  Vera díj, Aranykoszorú díj, Csellényi díj,  Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje.  1990-2002 Magyar nóta olimpián négyszer első,  négyszer második, négy alkalommal pedig  harmadik helyezés ért el. A nótaszerzemények  előadása kategóriában, a legjobb férfielőadónak  járó díjat kapta két alkalommal is. Egy önálló  albuma jelent meg eddig saját „Bokor János  magyar nótát énekel” címmel és további 12 kiadványon szerzőként szerepel. Bokor Jánossal 10 nótát rögzített a Dankó Rádió 2014-ben a Magyar Rádió 22-es stúdiójában.


Fényes György  
 Fényes György Magyarnóta énekes.
 Szegény roma családból származik. 19 éves  volt, amikor Budapestre került. A Kelet-pesti  Vendéglátó ipari Vállalatnál dolgozott. 1974-ben  a MÁV Vasutasok Szakszervezetének  Zeneiskolájában a nóta nagyasszonyánál Vörös  Sárinál kezdte énekesi pályáját. 1980-ban  vizsgázott és a legmagasabb “A” kategóriájú  előadóművészi működési engedélyt kapta meg.  1984-ben a Magyar Rádió és a Magyar Televízió  nóta versenyt hirdetett “Nyílik a rózsa” címmel. Ezen a versenyen megmérettette magát, és az egyik győztese lehettem. Nagy fordulat volt az életében. Ekkor lett igazán népszerű énekes. Számos rádió és televízió felvétel készült vele. Átütő sikert hozott még a “Nincs már hova hazamenni ” című nóta. Hanghordozóimon szívesen énekel új és ritkán hallható régi nótákat. Dalszövegeket és zenét is ír. Eddig megjelent 8 CD, és nem régiben jelent meg, első nótás füzete – Fényes György szerzeményei címmel. Művészeti vezetője a Fráter Lóránd nótakörnek. A Magyar Nóta szolgálatában eltöltött 40 év elismeréseként, 2014. augusztus. 20-n Magyarország Köztársasági Elnöke által adományozott “Magyar Arany Érdemkereszt” kitüntetést kapta. Még abban az évben a Magyar Nemzetőrség “Nemzetőr Tiszti keresztjét” vehette át.


B. Tóth Magda
 B. Tóth Magda Magyarnóta énekes.  Zeneiskolában tanult énekelni, zongorázni és  hegedülni, majd magánórákat vett Szecsődy  Irén  operaénekesnőtől és Vörös Sári magyarnóta  énekestől. Filharmóniai, ORI-, majd  OSZK-engedélyt kapott. A Kereskedelmi,  Pénzügyi és Vendéglátóipari Dolgozók  Szakszervezete (KPVDSZ) operastúdiójának  rendszeres fellépője volt. 1982-től  magyarnóta-énekes. 1989-ben nemzetközi  előadóművészi versenyen aranykoszorút nyert.  1999-ben megkapta a Jákó Vera-díjat. 2011. november 27-én Életmű-díjat kapott. Lemezei: Ha szívedbe zárnál (nóta), Jaj cicától az orchideákig (operett melódiák Miklóssy József magyarnóta énekessel). 40 éve a művészi pályán B.Tóth Magda a 2012. év "Életmű díj"- as előadóművésze.


Operaénekesek, operett primadonnák:


Szász Kati
 Szász Kati Opreraénekes, operett primadonna,  szoprán.
 11 évig volt az Inter Operett társulatának tagja.  Számos darabbal, operettel, zenés vígjátékkal  járta az országot. Koncertezett Amerikában,  Kanadában, Izraelben, Németországban,  Svájcban, Ausztriában, Horvátországban,            Szlovákiában, Lengyelországban stb. Jelenleg  szabadúszó.

Éva Ivens
 Operaénekes. A nemzetközi Dvorak énekverseny  győztese. Magyarország sztár primadonnája.  Graz-ban, egy vendégszereplése során a  kritikusok egyszerűen Stolz specialistának  hívtak.Természetesen más előadókkal is van kapcsolatom.
Ön megmondja ki szeretne látni, hallani rendezvényén és én ismeretségeim révén megpróbálom az előadót szerződtettni.